В Києві з’явився Bogel – перший заклад, який позіціонує себе як виробник справжніх бейглів
Довідка: Бейгл – виріб з тіста, традиційний для ашкеназі – євреїв Східної Європи. Традиційно формують вручну у формі кільця з дріжджового пшеничного тіста, приблизно з долоню розміром, які спочатку швидко обварюють у в окропі, а потім запікають. У результаті виходить густа, тягуча, тістоподібна серцевина виробу із підрум’яненою скоринкою. Часто посипаються насінням, яке після запікання утворює зовнішню скоринку — традиційним насінням маку, соняшника або кунжуту. Також, можуть посипатись сіллю або цукром. Бейглі також виготовляють із різних типів тіста, наприклад, цільнозернового або житнього
Команда The Moon, надихнувшись смаком, створили неймінг та digital стратегію.
Назва Bogel – це гра слів, асоціацій та “пасхалка” на нью-йоркські бейгли. Логотип мінімалістичний, яскравий, сучасний, запам’ятовується та створює настрій. Крім того, лого розмістили на стікер-наклейку, що наразі прикрашає десятки лептопів.
Digital стратегія передбачала розробку креативної візуальної стратегії для соцмереж. Внаслідок чого, користувачі активно взаємодіють зі сторінкою.
Інколи задля смаку доводиться будувати цілі палаци, як-от зробила мережа KFC в Іспанії