Вам, худеющие! Диетическая тарелка

Ежедневный подсчет калорий путем взвешивания еды — довольно-таки утомительное занятие для сидящих на диете. Для облегчения жизни «голодающим» Аннет Брюиль разработала дизайн тарелки с делениями, с помощью которых можно без проблем составлять сбалансированный рацион на целый день.

«Людям бывает трудно определить размер порции. Даже если они знают, что по весу она должна быть равной, к примеру, 200 граммам, они совершенно не представляют, как это будет выглядеть в тарелке», — комментирует свои наблюдения Аннет Брюиль.

ETE-тарелка же имеет четкие деления, определяющие количество порций овощей, мяса, круп и т.п. Также в ней учитываются и сложносочиненные блюда типа салатов. Для них разграничены отдельные секции. Размер всех делений имеет под собой научную базу. Брюиль в своем дизайне следовала рекомендациям голландского и американского институтов питания. Как выяснили диетологи, многие люди в выборе количества еды руководствуются не чувством голода, а размером тарелки. Поэтому ETE-тарелка имеет выверенный размер, ориентируясь на который люди не переедают.

Теги:

ТОБІ СПОДОБАЄТЬСЯ

New Brew. Група Компаній «Нові Продукти» виходить на масовий ринок пива

Група Компаній «Нові Продукти», один із найбільших та найсучасніших виробників на українському ринку напоїв, повідомляє про запуск цілковито нового напряму ...

Українці стали на 83% частіше шукати віддалену роботу

Українці стали на 83% частіше шукати віддалену роботу

У період карантинних обмежень у топ найпопулярніших пропозицій з віддаленої зайнятості на OLX Робота увійшли Instagram-фахівці, офіс-менеджери, оператори, менеджери з ...

Укрпошта та USAID розвиватимуть експортний потенціал українського малого бізнесу

Укрпошта та USAID розвиватимуть експортний потенціал українського малого бізнесу

Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили ініціативу «E-Export — твій ключ до успіху та розширення власної справи!». Ініціатива ...

Криза як найкращий час для відновлення. Медіа «Заборона» про свій перезапуск

Криза як найкращий час для відновлення. Медіа «Заборона» про свій перезапуск

Тезу про кризу і можливості повторюють всі і всюди. Але знайти реальні приклади того, як криза відкрила можливості для креативу ...

Українські срібні ворота в боротьбі з коронавірусом

Українські срібні ворота в боротьбі з коронавірусом

У зв’язку з пандемією COVID-19 відчутно збільшився попит на захисні та знезаражувальні засоби. Однак простої дезінфекції рук недостатньо. Вірус може ...

онлайн-ресторан Черноморка

В Україні розпочав свою роботу перший онлайн-ресторан

Українська мережа «Черноморка»™ запустила перший в країні онлайн-ресторан. У віртуальному закладі гості можуть поспілкуватися з офіціантами, зробити замовлення у реальному ...