Настоящее злачное кафе

120 сухих завтраков, 20 видов топпинга и 12 вариантов молока можно попробовать в кафе, основанном Аланом и Гэри Нири. Заведение близнецов откроется 10 декабря этого года в Лондоне. В его меню представлено более 100 хлопьев со всего мира. Работать кафе будет с 7 утра до 8 вечера. Здесь будет подаваться завтрак, ланч, и ужин в атмосфере, напоминающей о хлопьях 1980-х и 1990-х годов. В кафе будут установлены винтажные телевизоры, которые будут транслировать старые мультфильмы.

 

Фото: cerealkillercafe.co.uk

Идея создать такое кафе пришла братьям, когда однажды днём им очень захотелось съесть хлопья на ланч, но они не смогли найти ресторан, в котором им бы подали этот продукт из меню для завтрака. Они получают хлопья из Америки, Южной Африки, Франции, Австралии, Южной Кореи, а также Великобритании. В качестве молока в кафе будет предлагаться безлактозное молоко, миндальное молоко и другие ароматизированные виды молока.

Теги:

ТОБІ СПОДОБАЄТЬСЯ

Під час локдауну українці стали у півтора раза частіше купувати онлайн — дослідження OLX

Українці стали значно частіше купувати товари онлайн на фоні оголошення та впровадження січневого локдауну. Кількість замовлень онлайн у п’яти найпопулярніших категоріях зросла на 46%. ...

Бренд Oakley представляє маску для обличчя, яка запобігає запотіванню окулярів

Бренд Oakley, відомий своїми стильними окулярами, представив високотехнологічну захисну маску для обличчя, яка ідеально підходить для тих, хто носить окуляри. ...

Вікіпедія відзначає 20-річний ювілей (Інфографіка)

Двадцять років тому, 15 січня 2001 року, Джиммі Вейлз та Ларрі Сенгер запустили сайт під назвою «Вікіпедія» — мережевий інформаційний ...

Mondelēz International випустила другий щорічний звіт, який свідчить про зростання ролі снекінгу у житті споживачів

Компанія Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) випустила другий щорічний звіт State of Snacking, глобальне дослідження споживчих тенденцій, яке вивчає роль ...

Ритейл та ескапізм: як мода і дизайн опановують віртуальний простір

Цифрова мода та віртуальний простір стають дедалі дивнішими, апелюючи до уяви та розмиваючи ті межі, у яких досі існував ритейл.

Другий локдаун — ще один удар по ресторанах і барах (інфографіка)

Виручка українських закладів громадського харчування в перші три дні зимового карантину знизилася в середньому на 25%, у порівнянні з аналогічним ...