МІМ-Київ запрошує на програму DBA тих, хто прагне змінити український бізнес

Програма унікальна для українського бізнес-освітнього простору зокрема й тим, що створює умови для масштабного переосмислення найперспективнішого вітчизняного та зарубіжного управлінського досвіду та формує підґрунтя для розвитку нової філософії українського бізнесу. Адже учасниками програми стають успішні управлінці, які не просто мають належний освітній базис та величезний практичний досвід менеджменту, але й прагнуть передати його іншим менеджерам (шляхом консалтингу чи викладання), осягнути найсучасніші тренди в управлінні бізнесом, вийти на рівень узагальнень та формування нових стандартів ведення бізнесу.

 

Програма DBA є логічним продовженням програми МВА і спрямована на здобуття слухачами найвищого визнаного у світі ступеня еліти бізнесу – «доктор бізнес-адміністрування». Навчання проходить у три етапи. Під час першого – «AMIS» (Advanced Management International Studies) – у ході низки модулів запрошені зарубіжні професори, представники успішних бізнесів та знані міжнародні експерти, аналізують разом зі слухачами стратегічні питання ефективного відповідального інвестування, управління змінами, забезпечення сталого розвитку бізнесу, розвитку бренду тощо у контексті не лише актуальних викликів сьогодення, але й перспектив завтрашніх трансформацій глобального бізнес-середовища. На другому етапі слухачі визначають теми своїх дисертаційних робіт, що виконуватимуться під керівництвом відомого іноземного фахівця, та розпочинають дослідження. Завершальним етапом стає підготовка дисертації та її захист перед спеціально створеним комітетом із захисту, що складається із українських та іноземних експертів.

 «DBA – це та грань між практикою та теорією бізнесу, що дає можливість піднятися на інший рівень проблем, побачити нові напрямки розвиту, щоб концентрувати на них ресурси й зусилля», – відзначає співдиректор програми DBA, професор МІМ-Київ Макс Гольцберг. Загалом же програма DBA дає змогу зрозуміти, з одного боку, які нові фундаментальні ідеї з’являються у світовому-бізнес-адмініструванні і як вони впливатимуть на бізнес-середовище, з іншого – як зміниться саме середовище, як трансформуються суспільні, макроекономічні, соціально-культурні умови і яких підходів це вимагатиме від завтрашнього успішного управлінця-стратега.

МІМ-Київ запрошує своїх випускників та інших успішних управлінців із відповідним досвідом та стратегією власного розвитку як бізнес-мислителя до участі у програмі DBA.

Детально про програму DBA

 

Теги:

ТОБІ СПОДОБАЄТЬСЯ

New Brew. Група Компаній «Нові Продукти» виходить на масовий ринок пива

Група Компаній «Нові Продукти» повідомляє про запуск нового напряму діяльності — виробництва пива. З цієї нагоди в місті Жашкові Черкаської ...

Українці стали на 83% частіше шукати віддалену роботу

Українці стали на 83% частіше шукати віддалену роботу

У період карантинних обмежень у топ найпопулярніших пропозицій з віддаленої зайнятості на OLX Робота увійшли Instagram-фахівці, офіс-менеджери, оператори, менеджери з ...

Укрпошта та USAID розвиватимуть експортний потенціал українського малого бізнесу

Укрпошта та USAID розвиватимуть експортний потенціал українського малого бізнесу

Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили ініціативу «E-Export — твій ключ до успіху та розширення власної справи!». Ініціатива ...

Криза як найкращий час для відновлення. Медіа «Заборона» про свій перезапуск

Криза як найкращий час для відновлення. Медіа «Заборона» про свій перезапуск

Тезу про кризу і можливості повторюють всі і всюди. Але знайти реальні приклади того, як криза відкрила можливості для креативу ...

Українські срібні ворота в боротьбі з коронавірусом

Українські срібні ворота в боротьбі з коронавірусом

У зв’язку з пандемією COVID-19 відчутно збільшився попит на захисні та знезаражувальні засоби. Однак простої дезінфекції рук недостатньо. Вірус може ...

онлайн-ресторан Черноморка

В Україні розпочав свою роботу перший онлайн-ресторан

Українська мережа «Черноморка»™ запустила перший в країні онлайн-ресторан. У віртуальному закладі гості можуть поспілкуватися з офіціантами, зробити замовлення у реальному ...