У видавництві #книголав вийшла книжка «Святкові страви» відомого шеф-кухаря та кулінарного експерта Євгена Клопотенка.
Це 70 авторських рецептів страв до найважливіших подій, які святкують українці. Тут і печена птиця на Новий рік, і кутя на Різдво, розмаїття млинців і вареників на Масляну, пухкі великодні паски, а також смаколики до родинного свята на природі, до дитячого дня народження і навіть до весілля.
«Ця книжка святкових рецептів — особлива, бо я закодував у них чудовий настрій. Адже коли ви готуєте, то вивільняєте безмежну радість: теплу, м’яку та яскраву. Таку, що з часом перетворюється на неоціненні спогади. У книжці зібрано 70 рецептів, що допоможуть посилити щастя та зробити його максимально відчутним і помітним. Тут є все найнеобхідніше до святкового столу: коктейлі, закуски, основні страви, десерти», — зазначає шеф-кухар Євген Клопотенко.
Це вже третя книжка Євгена Клопотенка, яка вийшла у видавництві #книголав. У 2019 році світ побачила книжка Євгена Клопотенка «Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати», у 2020 році друком вийшла книжка «Зваблення їжею з українським смаком», яку у 2021 році було перекладено англійською мовою («Ukrainian Cuisine in 70 Dishes»).
«У першій своїй книжці Євген запропонував новий підхід до харчування і зібрав перелік корисних страв на щодень, у другій книжці – поламав стереотипи про українську кухню, а третя книжка – це просто магія. Тут є найнеобхідніші рецепти для того, щоб події, які ми святкуємо, запам’ятались назавжди», — говорить Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.
А ще ця книжка з особливою обкладинкою, у неї вмонтовано спеціальний чіп, варто тільки прикласти смартфон до книжки та отримаєте відео-рецепти. Жодних QR-кодів.
Спонсором книжки виступив бренд «КОМО».
Книжка вже доступна до замовлення: https://bit.ly/3tXPBZm
Читайте також:
Кухар-креатор Євген Клопотенко: «Я намагаюся створювати таку їжу, яка змінює людей»