Згідно з прес-релізом, Papa John’s International проводить капітальний ребрендинг, що охоплює його візуальну ідентичність, логотип і дизайн магазину.
Коротко про зміни
Платформа «Hungry for Better», що перекликається зі старою «Better Ingredients. Better Pizza» представляє логотип «Better by Design», який зосереджений на простому, веселому та сміливому стилі. Він спирається на фірмову червоно-зелену колірну палітру мережі, роблячи актив чистішим і помітнішим в Інтернеті та за особистої зустрічі, і був створений за допомогою Su Mathews Hale Design.
Розширена оновлена візуальна ідентичність, яку очолює агентство Forpeople, черпає натхнення з інгредієнтів мережі піцерій за допомогою нової палітри кольорів, а також користувацького шрифту та стилю ілюстрації «намальованого від руки щастя», що зображає природу страв, виготовлених вручну. Forpeople працювали з Colophon Foundry над елементами типографіки. Що стосується змін у роздрібній торгівлі, QSR об’єднався з Big Red Rooster над концепціями магазинів, які краще враховують такі канали, як проїзд на авто та на самовивіз, що є ознакою того, що звички замовлення, зміцнені пандемією, збережуться.
Детальніше про ребрендинг
Papa John’s International — у назві компанії зберігається апостроф, а на логотипі відсутній — користується виграшною серією продажів у пандемії з широким оновленням бренду, що охоплює його візуальну ідентичність та дизайн магазину. Зміни спрямовані на модернізацію зовнішнього вигляду та роботи мережі піцерій, зберігаючи веселу та просту атмосферу, а також посилюючи її ставку на якісні інгредієнти.
«Ми розвиваємо в тому, як досвід Papa Johns оживає в усіх точках дотику, залишаючись вірними тому, що привело нас туди, де ми є сьогодні, і втілюємо в життя наші постійні прагнення вдосконалюватися та розвиватися, — Макс Ветцель, головний комерційний директор Papa Johns. — Цей новий досвід є одночасно святкуванням нашого величезного імпульсу та баченням натхнення для майбутнього зростання».
Цей крок можна було б інтерпретувати як найбільш значущий крок до того, щоб віддалити бізнес від засновника і тезки Джона Шнаттера, який був скинутий через низку суперечок у 2018 році. Дійсно вражає те, що у новому логотипі відсутній апостроф «John’s», що тематично порушує сенс володіння конкретним обличчям. Папа Джонс в останні роки тісно співпрацював з різними амбасадорами, щоб очистити свій імідж, включаючи Шакіла О’Ніла, який є власником франшизи й приєднався до ради компанії у 2019 році, а також виступав у маркетингу та просуванні.
Аспекти оновлення «Hungry for Better» впроваджуються в рамках того, що Папа Джонс описав як поступовий «поетапний підхід». Рекламні оголошення представлені в анонсі, підсилюють обмірковування зведеної презентації. Рекламний щит із застосуванням спеціальної типографіки — шрифт натхненний тим, як рухається й розтягується свіже, ніколи не заморожене тісто мережі піци — містить лише список інгредієнтів, перш ніж закрити копію: «Шість простих інгредієнтів. Решта залежить від вас» і новий логотип.
Витончений, впорядкований дизайн брендів та магазинів стає більш розповсюдженим, оскільки компанії реагують на збільшення використання мобільних каналів замовлення. Burger King розпочав 2021 рік зі свого першого за більше ніж 20 років ребрендингу, в якому у пріоритеті цифрова та мінімалістична естетика. У серпні Subway також представив оновлену візуальну ідентичність, реконструкцію магазинів, оновлення своєї цифрової платформи замовлень і першу службу прямої доставки.
Що стосується роздрібної торгівлі, Papa Johns підкреслив нову модель «Drive-Up Pick Up» та стійки самообслуговування, щоб клієнтам не доводилося стояти в черзі за піцою. Прагнучи підвищити ефективність роботи за прилавком, бренд інтегрує модульні станції в кухні, які дозволяють членам команди використовувати один простір для різних продуктів у різний час.
Читайте також:
Яка різниця між позиціонуванням та стратегією бренду? Це важливо?
Як компанії можуть покращити свою репутацію та чого очікують споживачі: статистика світових досліджень