Наука і Технології

REVO kAIf від ISD Group: тисячі українських тусерів навчили штучний інтелект генерувати ідеї двіжу

ISD Group, ГК «Нові Продукти» та тисячі українських тусовщиків розробили перший у світі штучний інтелект, який покликаний вивести тусовки на новий, ...

Змагання з самим собою: дослідники створюють «привиди минулого» для фізичних вправ у VR

Команда науковців розробила систему для фізичних вправ у VR, яка дозволяє людям позмагатися з віртуальним втіленням власних минулих досягнень.

Гаджет Washi вчить дітей (і не тільки) мити руки та берегти воду

Дизайнери розробили невеличкий гаджет Washi, який підказує людям, коли ті аж надто квапливо миють руки або, навпаки, витрачають на це забагато часу і води.

Додаток PicsArt створив штучний інтелект, який генерує саундтреки для відео

Додаток-відеоредактор PicsArt вирішив допомогти креаторам знайти такі саундтреки для відео, які не вимагатимуть кругленької суми за право користування.

Гаптичний інтерфейс у повітрі дозволить натискати кнопки, нічого не торкаючись

Система HaptiRead з її бездотиковим інтерфейсом була б корисною у таких громадських місцях як ліфти, банкомати, інформаційно-довідкові кіоски тощо.

Підсмажити вірус: Ford пропонує дезінфікувати поліцейські машини підігрівом

Компанія Ford розробила програмне забезпечення, яке піднімає температуру в салоні автомобіля Police Interceptor Utility до 56 градусів Цельсія

Українська портативна гітара стала хітом на Kickstarter

Українська портативна гітара стала хітом на Kickstarter

Портативна гітара Jammy EVO від українського стартапу зібрала понад $130 000 на сайті фінансування творчих проєктів Kickstarter. Після того, як ...

Веб-додаток Voice Doodler автоматично доповнює усну оповідь ілюстраціями

Агенція Ogilvy та бренд дитячого харчування Illuma запустили веб-додаток «Voice Doodler», який автоматично ілюструє розказані вголос історії.

Японський науковець створив пристрій для облизування, який здатен відтворити будь-який смак

Пристрій для облизування здатен відтворити будь-який смак, подразнюючи у відповідному порядку п’ять типів смакових рецепторів на язиці людини.